Ta da!!!

Så där ja, nu har vi varit hemma i lite mer än en vecka.

Vill inte säga för mycket men klicka in er på denna länk:

http://www.youtube.com/watch?v=JEYAymEW4to

Hela vår resa sammanfattat i några minuters musikvideo. Musiken ni hör är sådan som vi hörde mycket av i karibien och ja - fotona och filmerna - så var vår resa helt enkelt.


må väl!

- sunken och christer pettersson

Mobilblogg från england... både världsvana och teknikkunniga alltså!

Så det var den studiepraktiken över. Just nu hänger vi på Heatrow och väntar på flyget till köpenhamn.
nu ska vi gå på parfymsprutarräd inne på taxfreen. Vi ses!

Gran finale!

Sitter nu och lägger in sista inlägget för denna resa. Kan dock trösta er hängivna läsare att det kommer mera. Detta med bloggning var ju en höjdare. Vi har bland annat tagit på oss att jämföra snorklingen i sverige jämfört med den kaymanska. VI får se vad som händer med detta...

I söndags hade våra kollegor anordnat en avskedsfest för oss. Mycket trevligt! Givetvis belv vi hyllade för våra insatser som social arbetare - jo jo. På bilden nedanför ser ni nästan alla som arbetar på jouren. Givetvis är detta ett spontan-foto, så här satt vi hela kvällen.

image188


Det har varit dåligt väder i en vecka nu så ingen sol och strand för oss. Som tur är fick vi lite sol på vår sista dag och självklart lapade vi sol och plaskade i vattnet som aldrig förr.

image191

Imorgon klockan 12 lämnar vi alltså landet. Vi landar i köpenhamn runt tre-stråket på eftermiddagen, dansk tid, på torsdag. Är det någon som ser till att den röda mattan rullas ut ordentligt?

Till sist idag vill vi meddela en överraskning. Vi är ju inte några mäster-bloggare så det e himla kul att se att det faktiskt finns folk som läser det vi har skrivit. För att tacka för detta har vi valt att premiera den mest flitiga kommentatören.

Ni som har varit lite flitiga har nog redan listat ut vem som har vunnit....



.........jorå - priset går till allas vår Mr Hansen!!!



Den stora pokalen:
image190

En alldeles äkta cubansk cigarr. Må den smaka väl Hansen!


Bättre lycka till nästa gång säger vi till alla andra. Tröstpris får bli varsin kram.

Synes snart där hemma allihopa!!!

RSS 2.0