Dags att fira helg

Antligen helg! Pa jobbet ville dom att vi skulle jobba i dag, lordag, fran 8 till 18  med anledning av att folk var sjuka/ville inte. Det blev fetnej fran varan sida.  For det forsta far vi ju inte ens betalt, vi ar inte nan slags extra personal! Dessutom ar det ett jakla trassel att ta sig till och fran jobbet dar dar vi ar hus och hundvakt. Mest av allt for att idag ska vi snorkla pa ett stalle har i narheten dar det tydligen ska bo 7 stora vilda skoldpaddor! Det bor ocksa en del haj darute, men dom ska vi passa oss noga for.

Pa tal om att personalen pa jobbet ar sjuka.... haha vilket skamt! Alla pa varat jobb, personal samt inneboende klienter aker till akuten sa fort dom far den minsta forkylning. Det ar helt sanslost vad folk ar gnalliga har.

Nu ska vi ata en smula frukost innan vi drar till strands. Lite bilder och sant kommer eventuellt i kvall!  Vi kanske ska bli som sadana dar bloggare som lagger in inlagg var och varannan timme. A andra sidan befinner vi oss pa tropisk ort och finner att utomhuslivet ar mer givande an datorer och internet... 

Vi hors!  

Kommentarer
Postat av: Hansen

usch.. hajar. ni har väl guide med er som vet vilka man ska passa sig för?
hammarhaj och karibisk rev-haj, till exempel. vithaj, givetvis.
kan ni inte hyra en torped-båt eller nåt som åker brevid er?

vad e det för fel på animal planet??

2008-04-27 @ 13:52:48
Postat av: mölin

hejhopp pille.....!(fantasilös)

2008-04-28 @ 22:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0