Finkan, reggae & trakmansar.

Vi har varit i finkan. Varje tisdag under resten av var praktik ska vi spendera eftermiddagarna pa fangeslet for att halla i olika sorters  grupparbete. Tva grupper ska vi ansvara over: sma-gangstrar mellan 12 -17 ar och gangstrar mellan 17-22 ar, alla av det manliga konet. Vi hade hort att de tydligen ska vara ratt oartiga mot nytt folk - hade tydligen kastat toalettpapper pa forra tjejjen som var dar - sa vi var forberedda pa det varsta.

Det behovdes inte. Killarna ser i och for sig ut som gangstrar, och vill garna snacka som om de aven ar det, men de betedde sig som levande ljus. Kanske var detta bara en engangsforeteelse. Nasta gang blir det kanske andra bullar av - i form av stolar yrandes runt huvudet.

Fangeslet fick vi tyvarr inte fota. En himskandes massa galler och taggtrad - ingen sakerhet och knappt nagra vakter. Vi hade kunnat ha "knark-regn" med kidsen utan problem. Kanske nagot att fundera pa till nasta gang for att sakra var popularitet...

Igar kvall, efter personalmotet, skulle vi forkovra oss i hur den sk regeringen arbetar pa Cayman. Det var dags for "constitutional meeting". Motet inleddes med den traditionsenliga bonen och fortsatte sedan men oandlingt mycket pladder. En dros trakmansar stod for "underhallningen".

Lite lustigt e det faktistk att befinna sig i ett land som annu inte har nagra manskliga rattigheter och pa ett mote dar det diskuteras vilka rattigheter som skall fa vara med i processen. Nagot man tar for givet som svensk. Eftersom England ar mycket invloverad i Cayman sa har givetvis de mycket att saga till om vad som maste finnas i Caymans rattigheter - dock har Cayman kravt att fa gora vissa undantag. Bogar heter det.

Det ar absolut INTE tillatet for homosexuella att overhuvudtaget existera pa on. Punkt slut.

Ikvall vankas det troligen reggae festival. Jo, jo - jag och jullan ska sta och headbanga med bojda knan med resten av caribien hela natten. Ska bli intressant. Eventuellt kommer vi darifran med bade dreads och gul-rod-grona hattar. Trevligt ska det bli!


Ja, vi vet - ni grater! Inga bilder bjuder detta inlagg pa. Vi tipsar er att gora en aterblick pa foregaende lackra bilder och halla ut - snart kommer mer smask.

peace man.


Kommentarer
Postat av: Louise

Intressant praktikuppgift ni fått...dagens uppgift för mig var att sakta rida runt på en häst och försöka komma över min rädsla medan alla flickorna på behandlingshemmet "hejade på". Ha det så bra/ lycka till...ska förresten snart ner till hbg, ska kolla upp våra förråd...

2008-04-11 @ 19:35:36
Postat av: Hansen

Snyggt trick att få det att låta som om ni INTE blivit häktade, utan har business där.
;)
reggae festival.... *visslar..*
Minns när jag var och såg Sizzla på Christania Reggae Festival.

....Och sen pratar vi inte mer om det. :)

2008-04-13 @ 20:25:40
Postat av: mölin

små gangstrar var det ja....intressant! simma lungt flickor! / m

2008-04-13 @ 22:22:58
Postat av: mölin

små gangstrar var det ja....intressant! simma lungt flickor! / m

2008-04-13 @ 22:23:22
Postat av: mölin

små gangstrar var det ja....intressant! simma lungt flickor! / m

2008-04-13 @ 22:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0