Hej du vinterland!

Det har varit strul med bloggen hela helgen så vi har inte haft möjlighet att uppdatera, men nu ska allt fungera igen så vi börjar med att presentera våran fredagskväll:

Hela förra veckan jobbade Kajsa dagtid medan Julia tog nattskiftet. En lite annorlunda vecka och vi träffades inte mycket alls. Kajsa fick sova ensam i våran dubbelsäng, medans Julia slaggade på en soffa på konfidentiell adress. På fredagen möttes vi dock upp för att fira löning (fast lån) med ett restaurangbesök på Coconut Joe's.

image107
Coconut Joe's. Mycket mysigt ställe, fast proppat med en massa turister som insöp den "karibiska atmosfären" (märk här hur kaxiga vi blivit).


image105

Här ser vi Kajsa äta den inhemska delikatessen conch fritters. Uttalas "kånk". Conch är snäcka. Som snigel alltså, fast ni vet såna stora vackra snäckor som brukar vara lackerade och ligga på prydnadshyllan. Smakar mest frityrsmet.

image106

Äntligen något gemensamt med lokalbefolkningen! Hönsen alltså. De verkar också gilla conch fritters. Och turisterna som omgav oss verkade bara tycka att det var så charmigt med tuppar, höns och kyckligar som struttade mellan borden och uppmuntrade skadedjuren genom att kasta käk till dom. Fy fan sa vi surt på svenska -respektive skånska (fy för sören).





image108

 Jättelass med mat. Jerked Chicken blev det för Kajsa. Även det en karibisk favorit. Julia satte i sig en veg-burgare.

image109

Tappert försök att försöka få med båda på bild. Kanske borde frågat linslus-parasiten som smilar i bakgrunden om hon kunde fotat oss istället...

Fortsätt nu att läsa kära familjer och vänner. Vi har mycket kvar att bjuda på! Kom t.ex just hem från en mottagning hos guvernören själv! Vi kommer visa bilder på spektaklet inom kort, men en sak i taget, och nu är det dags för nattsömnen. Börjar ju jobba i ottan igen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag saknar dig julius! ska vi bestämma en tid att snacka på skype?

2008-04-01 @ 19:08:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0