Mer från förra veckans äventyr!

Nu har det blivit sådär igen att man inte vet vart man ska börja. I alla fall ville vi gå på rättegång. Det engelska rättssystemet innehåller domare med peruker som vi gärna ville beundra. Först blev vi otrevligt bemötta av nån katta som jobbade som vakt. När vi väl kommit in var det tydligen ingen rättegång vi hamnat på utan "summaries" där en kvinnlig domare utan peruk läste upp domarna för småbrottslingarna. Rätt trist. Milt uttryckt.


image127

Court house -Så här tuff var man inte där inne. Det skulle kläs propert och man fick ju knappt andas.

Så vi tog lunch. Det händer inte så ofta att vi är ute och spatserar inne i stan runt lunch, så vi fick oss en smärre chock då vi insåg att den lilla hålan var smockad med tusentals kryssningsresenärer. För nyfikenhetens skull käkade vi på Margaritaville -hemska ställe! Musiken var på högsta klubbnivå, en dj stod och hetsade en massa ungdomar att skriva och supa. Helt plötsligt drogs en tävling igång där Dj'n beordarade att det skulle slitas av kläder, springa runt i lokalen och hitta "5 kepsar" "3 bh "eller bäst av allt "5 stycken dollarsedlar" att lägga i dj's lilla dricksburk. Allt för att vinna en sjabbig t-skjorta.


image128

En meter. En meter härifrån sitter vi och äter våran lunch. Klockan har knappt slagit tolv på dan. Vi satt med häpna fejs och vidöppna käftar och bevittnade spektaklet.

 

image129

Och här har vi restaurangen. Två våningar. Pool med ungar och vuxna, alla lika odrägliga. Flera barer, och två våningar där de sålde fjantiga tröjor. fy sjutton.

image130

Se bara se på dom... Här föses de in i nån båt som ska ta dom till fartyget. För alla därhemma som drömmer om karibisk kryssning -snälla konsultera någon av oss först. Det verkar så oerhört trist. Som en simpel ålands/polenkryssning fast med soligare väder.
image132

På varje skepp ryms det flera tusen människor. De flesta är dubbelt så stora som de människor vi är vana vid att se i Sverige. Tänk vad tångt det blir på gatorna!

 

Och så var det reggaefestival,
image126

Mycket kan man säga om oss, men förfesta kan vi! Dokusåpan "Rock of love" med Bret Michaels (sångare i bandet poison)är en favoritserie som rullar friskt här hemma på Evans Clear. Kulturnivån är med andra ord hög.


image125
Tja... Vad ska man säga?

image131

Här dansas det (eller?) loss till Capleton, Jamaicansk reggae och dancehall artist som uppträdde. Mycket trevlig tillställning!


Kommentarer
Postat av: Hansen

Du passar inte i vita stövlar, Kajsa. :)

2008-04-16 @ 19:22:42
Postat av: Kajsa

Hansen: Det må så vara - men kika in brännan! ;)

2008-04-17 @ 06:23:27
Postat av: Anonym

Tjo!
Ni verkar ju ha det riktigt kul...vill inte vara någon glädjedödare alls men snart är praktiken slut;)Ha det gott i solen och jobba inte för hårt! Kram

2008-04-17 @ 23:28:24
Postat av: mallan

ville bara säga att vi har haft fantastiskt väder denna helg...så det såååå. skit ner eran bränna.....kram

2008-04-20 @ 22:42:45
Postat av: Axis - the big broder

Halloj syrran!
Länge sedan vi syntes på Skype. Får fixas! Lägenheten just nu på visning sök på adressen på www.hemnet.se om du suktar efter snygga bilder. Buden ligger en bit över 1,5 milj så man är inte helt ledsen. Men jäklar vad stressande...
Ha det så skönt i paradiset! O va lite snälla mot alla mulliga amerikaner :)

2008-04-22 @ 22:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0