Bättre än att praktisera i Eslöv...

Den 20e bar det av, vi begav oss då äntligen iväg för fyra månaders (hård) praktik på Cayman. Resan dit gick bra, trots 12 timmars seg väntan på ett Heathrow som endast hade ett fik öppet hela natten och byggarbetare som borrade i allt de kom över. Inget vi rekommenderar stela kroppar att försöka få lite skönhetssömn på ett cafe... Vi kan dock tipsa alla våra vänner att det levereras gratis handmassage på Kastrups lufthavn. Som sanna studenter var detta givetvis ett erbjudande vi inte kunde tacka nej till. 
                                                                                                                                  

image11


image13


image12










Nåväl, resan gock sedan vidare, via Miami, till karibien. Vi möttes av 28 gradig värme och vår handledare, Anne. Anne hade gjort dagens gärning och pratat med ett vandrarhem innan vi anlände och sett till att där var plats till oss. Tur för oss!


















image8


                   image10

Efter en otroligt väl behövd natts sömn vaknade vi så upp i västindien... Helt overkligt! Som första hårda uppdrag på praktiken hade Anne sagt åt oss att inte stressa och "lära känna området" innan vi började praktiken så det var vi väl helt enkelt tvungna att göra... Suck... :) Vi tycker nog att bilderna säger det mesta...

image15


image7

image16

image17


Detta var den sista natten på detta stället, sedan ska vi få bo hos Anne tills vi hittar ett boende. Verkar minsann lite klurigt det där med tanke på att det knappt går några bussar överhuvudtaget på ön. En bil hade inte varit dumt... Väldigt vänligt att Anne att ta hand om oss men vi hoppas att vi inte behöver "snylta" på henne mer än absolut nödvändigt. Det svåra blir bara för oss att bestämma om vi vill traska flera kilometer varje gång vi vill ha föda eller om vi vill promenixa en bra bit till och från jobbet varje dag -  ja, och sen gäller det ju att någon vill ha oss boende också förståss... :)

Kommentarer
Postat av: Lillebror Kalle

hmpf...det värsta med det kristallklara vattnet är att man kan se hur äckligt vit du är syster...solen är din vän, hälsa på honom någon gång, haha.

annars verkar "suga man" en trevlig prick, måhända son till en sugar-daddy?? någonting för er tjejer att luska i tycker jag som ett jämställdhetskomplement till ert andra jobb (notera påhoppet genus-kajsa), haha.

må väl och fixa fram fler bilder, sen kommer jag och muddi och hälsar på.

kram

2008-02-24 @ 14:56:11
Postat av: Kajs

Nu ska du inte vara sån kära bror... Både jag o julia kämpar med brännan - trots att vi snarare ser ut som danska flaggor för tillfället än något gyllenbrunt... Men vi ska nog få ordning på steken - åtminstone innan hemfärd. ;)

2008-02-25 @ 04:20:30
Postat av: Sandra

Fy för vad orättvist! Glöm inte träna med slangen, vill gärna se bildbevis på detta!!!

Ha det superbäst...
Kramar

2008-02-25 @ 09:31:11
Postat av: Pernilla

Damn it, Kajs....Snacka om att bli avundsjuk när man själv sitter på jobb och inser att februari månad kommer bli en av de tuffaste på hela året, ekonomiskt, vädersmässigt och jobbmässigt...

Njut nu, min vän, snart är du tillbaks hos oss igen i kära, gråa Sverige :)
Fast jag ska erkänna, nu när våren börjar komma igång är det rätt hyggligt härute i Alnarpsparken! Ekorrarna kommer och knackar på
fönstret precis som i en Disney-film :) Jag lever allt i en riktig sagovärld!

Keep us posted med fräscha nyheter, alltid rolgit att följa med på en resa och drömma sig bort!

KRAM!

2008-02-25 @ 11:45:21
Postat av: Louise

Hej tjejer!

Härligt det verkar vara:) Åxå börjat min praktik, varje morgon börjar med att mocka stallet och de fodra hästarna...jappjapp!

Ni verkar ha mycket finare vatten än vad vi har...blev magsjuk första natten för att jag svalde lite äckelhästvatten.

Kul att se era bilder..ser fram emot fler!!

Ha det så bra
Kram Louise (som förresten är ledig en vecka nu:)

2008-02-25 @ 15:44:28
Postat av: Hansen

Jag är i fel bransch.

Suga Man kanske behöver en timmerman till sitt strandade flaggskepp?

2008-02-25 @ 22:27:23
Postat av: Sara

Aaaahh.. vad avundsjuk jag blir när jag ser de där bilderna. Obehagligt. :-)
Hoppas allt bra..
Mail på väg..
kram kram

2008-02-25 @ 22:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0