hoppas karibiska john polman ljuger

Sista dagen idag. Inte sa himla vemodigt faktiskt - vi har gjort vart har nu. Bjod personalen pa tarta for att fira, en tarta som Kajsa minsann satte sig pa i bussen.

Detta med att de som ska sluta tar med sig tarta var personalen inte van vid. De undrade varfor vi gjorde sa och hittills har ingen ens last kortet vi hade med tartan. Ja, ja - inte direkt vad vi hade forvantat oss men vi har iallafall fatt trycka i oss chokladtarta hela dagen. Mums!

De sista dagarna innan hemfard ville vi ju givetvis spendera i havet och pa playan. Vi har hort det snackas om att det ar insidan som raknas...pyttsan - gyllenbruna ska vi vara. Det blir nog inte sa for var del. Tydligen ska det vara nagon sort tropisk storm som ska komma nu - bra timing - och det fina vadret ska vara tillbaka den 8e juni enligt den karibiska John Polman. Hmm mycket besvikna e vi over detta. Och med tanke pa det fina vadret, som tydligen befinner sig i Sverige for tillfallet, sa kommer vi ju inte direkt att vinna nagon sort "solbranne-tavling" nar vi kommer hem. Attans!

Ikvall ska vi ta avsked av nattlivet i karibien. Vi ska gora en bartomning i vart kylskap. Far se hur resultatet blir av ett sadant event kan bli. Kanske slutar det med att vi ger oss pa kryddhyllan...

Kommentarer
Postat av: Storebror

Ha ett par sista sköna dagar nu! Ang kamera så får jag ta smällen av ett dyrare svenskt pris. Men intressant diskussion. Ska bli kul att se resultatet av din nya. Ses snart!

2008-06-01 @ 16:40:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0