nu har vi blivit en sån där modeblogg

Nu e det bara en vecka kvar. Tiden har rusat iväg känns det som. Trots att det så klart kommer att vara tungt att lämna det kristallklara vattnet, de karibiska dofterna, värmen, de stora rumporna och bussarna så känner vi båda att vi e klara med Cayman. Vi har sett allt och gjort allt - med andra ord: nöjda e vi!

VI har dock en del små uppdrag kvar att göra.

Som ni säkert har läst har det inkommit en del önskemål om shopping av presenter innan vår hemfärd. Vi ska klargöra ett fakta för alla er som nu sitter i tankar om en eventuell shoppingtur till cayman: LÄGG NER PROJEKTET!

Cayman består av en hel drös med små "boutique´s". Innehållet i dessa små affärer består till 96% av en massa glittriga overaller, kort - korta klänningar i latex eller något annat plastigt material och "church-clothes". Vad gäller accesoarer räcker två ord: BLING BLING. Inget e särskilt billigt och kvalitén e urusel. Och ja - vi har letat och faktiskt troligen gått igenom varenda affär på ön efter något bra. (Tog inte så lång tid - som att shoppa i Eslöv ungefär.)

Vi låter bilderna nedan förtydliga:

image186
Som NK ungefär.

image185
Som vilket fullspäckat shoppingstråk som helst.

image187
Som vilken rastafari som helst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0