Nu jäklar!

De senaste helgerna har ju, som ni vet, kantats av en hel del olika saker. Förr-förra helgen omgavs vi av skakande "big-bootys" (stora rumpor - för er som inte är så hemma i slangen).

image170
Skakningar.

Förra helgen var det så dags för en färd på ett piratskepp med fri bar - ett mycket uppskattat inslag av de båda svenskorna.

image171
På-lastning.

image172
Djupa konversationer på däck.

image174
Vind i hår på båt.

Sen kom arbetsveckan. Var i och för sig lediga på måndagen, och är lediga varje fredag, så det är ju knappast så att vi är på gränsen till utbrändhet.

image163
På väg till jobbet. Vår granne kör med den mycket karibiska trädgården - "sandgården". Praktiskt tycker vi.

Denna tisdag, liksom alla tisdagar, var det dags för grupparbete med gangstrarna på lill-finkan. Kan säga att det krävs en hel del arbete där. Killarna är helt övertygade om att det bara är turisterna som begår alla brott samt att det är helt ok att slå sin kvinna om hon "ber om det". Jo, jo - en hel del arbete för oss som sagt.

image169
Entren till finkan aka "rehabilitation centre". (Står det faktiskt på skylten på stängslet. Absolut ingen rehab sker där inne.)

image168
Svårt att ta sig därifrån.

På jobbet sliter vi som vanligt med diverse uppgifter:
image164

Så igår var det dags att fira helg, och ta farväl av en del av våra irländska vänner som ska lämna ön. Det var grillning vid pool och hav. Fina grejjer!

image166

Mys:
image167

Så, nu e det ny helg och nya äventyr. Om några timmar ska vi hyra en bil och bege oss ut på roadtrip! Yes! Det hela kan gå och sluta hur som helst. Kajsa ska försöka koncentrera sig så att hon håller sig på rätt sida av vägen - som så klart egentligen är "fel" sida av vägen - och jullan ska kämpa med kartläsande utan karta. Jorå - ska bli kul det här!

Kommentarer
Postat av: Hansen

4 meter stängsel och en meter spiral-taggtråd.
-Whats not to like?
Av bilden att döma, så är Cayman Islands rehabiliterings tradition av världsklass.

Kajsa och Julia verkar ha missförstått hur man mäter hur bra rehabiliteringen fungerar i en region.

Man börjar från marken. Alltid från marken. Sen mäter man helt enkelt hur högt stängslet är, samt hur mycket taggtråd man använder.

Jag, som av en händelse råkar vara nåt av en auktoritet när det gäller kriminal-rehabilitering, kan egentligen bara kritisera valet av stolpar.

Stolpar där toppen bryter av i 45grader är mycket mycket bättre på att rehabilitera saker, än dom vanliga raka stolparna.

Vakthundar är dock en annan sak som dom borde titta närmare på. Militären har kanske nån vakthund över?
För kolla bara på äldrevården i Sverige, vilket lyft det blir för dom äldre när en hund finns på plats.

2008-05-16 @ 19:25:16
Postat av: Maria (smala)

fan vad flashy du ser ut julle! solbränd, fräsch och moderiktiga kläder, inte dåligt!

2008-05-16 @ 22:53:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0